Dé kerstroute door Koolhoven

Plezier voor jong én oud

Wat houd de kerstroute in?

De kerstroute duurt ongeveer 2 weken. Voor deze tijd kan je je aanmelden als je je huis aan de buitenkant  of voor het raam leuk versierd hebt in de sferen van kerst.
Als je je hier aanmeldt kom je ook zichtbaar op de kaart, waardoor andere mensen ook zien dat jouw huis iets bijzonders heeft.

Elementen kerstroute

Opening kerstroute d.m.v. een borrel en de lampionnentocht.
Na alle voorbereidingen die de huizen weer doen voor de kerstroute willen we elk jaar de kerstroute officieel openen met een borrel en lampionnentocht.

Speurtocht kerstroute koolhoven

Gedurende de kerstroute die ongeveer 2 weken duurt hebben we een leuke speurtocht door de wijk uitgezet.
We proberen met de speurtocht alle straten zo goed mogelijk aan te doen.
Het leuke van de speurtocht is dat er mooie prijzen te winnen zijn voor jong en oud.
Bekijk hier de speurtocht van dit jaar.

Een avond wandeling als nooit te voren.

Kerstroute Koolhoven

Op 21 december wordt voor de 6de keer de Kerstroute door Koolhoven georganiseerd. Op deze avond zorgt een kerstkoor in Charles Dickens stijl voor de ultieme kerstsfeer. Daarnaast zorgen onze sponsoren onder andere voor heerlijke warme dranken en versnaperingen.

Wij nodigen jullie van harte uit om elkaar te ontmoeten, samen te zingen, iets te drinken en vooral om te genieten van Koolhoven en Koolhoven Buitenhof in kerstsferen.

Wanneer: zaterdag 21 december 2019
Tijd: 18.00 – 20.00 uur
Locatie: Varsseveldstraat – Vierhoutenstraat

Tijdens deze avond organiseren we wederom de lampionnenwandeling, deze begint rond 18.30 uur. Het Charles Dickens koor zal ons tijdens deze wandeling voorzien van kerstliedjes. Wij willen deze route zo groot mogelijk maken met zoveel mogelijk deelnemers. Heb je je nog niet aangemeld met je eigen woning? Meld je hier snel aan. Vanaf deze avond t/m 31 december is er een speurtocht uitgezet met prijzen voor jong en oud!

De route van 2019.
Update: 20-12-2019 19.30

Download hier de kaart in PDF formaat.

Download hier alle adressen die zijn aangemeld in 2019.